[BLOG] Tweelingstralen en Tweelingzielen

Een Akasha Kronieken reading uit 2017.

De volgende vragen zijn gesteld door leden uit mijn besloten Facebookgroep; Tweelingzielenkracht.

Wat is het uiteindelijke doel voor onderling contact binnen een tweelingzielrelatie als het gaat om onvoorwaardelijke liefde? Hoe ga je er mee om als je nog niet helemaal in de staat van onvoorwaardelijk bent?
Het doel van een twinrelatie (in welke vorm dan ook) is om tot een uitermate staat van zelfbewustzijn te komen. Persoonlijke ontwikkeling op hoog niveau. Bewustwording waar jouw leven voor dient, waarom jij nu op aarde in leven bent.
De onvoorwaardelijke liefde zit in jezelf en komt vanzelf tot uiting. Dit heeft tijd nodig en zal pas ontstaan als veel 3d werk volbracht is in het eigen leven, de omgeving en op de wereld.
Je kunt hiermee om leren gaan door te leren, leren, en nog meer leren. Je weet wat je wilt, die onvoorwaardelijke liefde ervaren. Je voelt dat je die staat wilt bereiken en je zal er alles aan doen om dat te bereiken. Doorzettingsvermogen.

Hoe zien relaties er in de 5e dimensie uit? En hoe zien tweelingzielrelaties er daar uit?
Onvoorwaardelijke liefde! De relaties in de 5e dimensie bestaan uit onvoorwaardelijke liefde.
Openheid, vrij van oordelen, vrij van zorgen, vrij van twijfels. Er is volledige acceptatie van alles dat je zelf en je partner omvat. Er is een grote gun-factor. Er is volledige naastenliefde en begrip. Deze begrippen bestaan dan eigenlijk niet, omdat alles ‘er is’.
Geld is de wereld uit, een ieder is gelijk aan elkaar. Want geld is 3d.
Volwaardig liefhebben is elkaar begeleiden, helpen, steunen en kracht geven. Iedereen is gelijkwaardig.
Seks is 3d. De seks van nu is niet volwaardig. Wat het wel zal zijn is; Tantrisch, Energetische energie overdracht tussen 2 stralen, soms 3. Extatisch. Het is alleen nodig voor een energieboost.
Dan komen we uit in de 7e dimensie, waar ook informatie over gedeeld mag worden; Want hoe ontstaat een kind dan? Kinderen ontstaan zoals in het Atlantis-tijdperk.
Je kiest elkaar, waarin je ‘weet’ dat je samen behoort te zijn en samen je missie op de wereld kunt volbrengen. Je past perfect samen, en samen zend je uit naar een ziel die bij jullie past. Net zoals nu eigenlijk, al gebeurt het nu nog vóórdat je een leven in stapt. En soms (on) bewust tijdens.
De ziel kiest jullie ook uit. Dit is alleen mogelijk in een ‘Straal-relatie’, welke gelijkstaat aan een perfecte verbinding.

Is het nu de tijd dat tweelingzielen samen komen op aarde? In welke vorm van relatie zal dat zijn? Zijn er verschillende ‘lichtingen’ die op aarde komen of samen komen? Zoals bijvoorbeeld in 2012?
Het is niet nu specifiek de tijd. Het gebeurt verspreid, dat samenkomen.
Ontmoetingen tussen tweelingzielen vinden dagelijks plaats, net als de samenkomst.
2012 was een tijdperk-shift van bewustwording en zijn. Daarom lijkt het alsof er een nieuwe lichting tweelingzielen kwam. Maar eigenlijk is dit altijd al zo geweest.
Er komen nu wel steeds meer kinderen. Kinderen uit andere dimensies en uit andere werelden. Deze kinderen worden bij hoger bewuste zielen geboren, vaak bij tweelingzielen/ tweelingstralen.
De kinderen, ‘nieuwe aarde kinderen’, kiezen hier bewust voor omdat hun ouders sneller en makkelijker in contact kunnen komen met de werelden van de kinderen. Zij staan al in verbinding. Deze ouders hebben vaak al een verbinding met de ziel, nog voordat conceptie plaats vindt. En tijdens de zwangerschap is het contact nog intensiever.
Deze hoger bewuste ouders (of grootouders), zullen de nieuwe aarde kinderen beter begrijpen omdat ze ‘anders’ zijn. Ze staan zo in verbinding met hun essentie, dat ze af en toe even weg lijken te zijn. Als in een soort trance.

Zijn alle tweelingzielen lichtwerkers? Zal hun nageslacht hun missie voortzetten?
Ja, de echte tweelingzielen zijn allemaal lichtwerkers. Sommigen weten het niet eens, anderen weer wel en werken al als lichtwerker.
Op een bepaald bewustzijnsniveau/ ontwikkelingsniveau werk je automatisch mee aan het verspreiden van licht op aarde. Vaak in de zogenoemde ‘tussenruimte’. (denk aan mensen die ‘simpelweg’ overledenen naar het licht begeleiden)
Ieder werkt weer op een eigen manier mee aan het verspreiden van dit licht op aarde. Op de wereld.
Er zijn ook tweelingzielen die evolueren naar tweelingstralen. Zij zijn ooit meesters geweest in heling en genezing en zij zullen hun missie nu ook weer voortzetten. Op een soortgelijk niveau.
De kinderen van deze tweelingzielen (en tweelingstralen) hebben vaak een soortgelijke missie. En echt eigen gekozen missies. Bij de een weer anders als bij de ander. Ieder vanuit eigen kracht en essentie.

Heeft u nog een laatste bericht voor alle tweelingzielen?
Bij deze een straal licht, liefde en heling voor alle zielen die dat nodig hebben.

Tweelingzielen die hun ‘wederhelft’ missen; niet getreurd. Er wachten hele mooie gebeurtenissen op je! Nu is alleen nog niet de tijd. Kom/stap eerst in een eenheidsbewustzijn.
Ga met je oud zeer, je karma, trauma’s en familielijnen aan de slag.
Ga echt aan de slag, werk vanuit je hart. Strooi je gouden glittermagie uit je hart over iedereen heen die dit nodig heeft.

En vergeet jezelf niet!

Liefs, Amanda Lees

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
<span>%d</span> bloggers liken dit: