[BLOG] Zielsliefdes

Akasha boodschap 14.02.2020 ~Zielsliefdes~

Akasha is onderdeel van de nieuwe wereld waarvan wij allemaal gaan uitmaken. Ieder van jullie zal door ascentie gaan verhogen in frequentie waardoor wij vanuit de Akasha Kronieken vele malen makkelijker toegankelijker zijn.

Als het gaat om het verhogen in frequentie, door ascentie, maakt het niet uit of je nu wel of niet bekend bent met de term tweelingzielen. Het is namelijk niet altijd zo dat je bewustzijnsproces/transformatie begint na de ontmoeting met je tweelingziel.

Een ontmoeting in lijfelijke vorm is niet per se noodzakelijk om in bewustwording te groeien. Sommigen hebben hier echter wel voor gekozen, dit heeft te maken met afspraken die je met elkaar hebt gemaakt.

Anderen hebben hier bewust niet voor gekozen, omdat zij andere afspraken hebben gemaakt.

Jouw ziel wordt omringt door een enorme zielenfamiliegroep. Je bent nooit alleen. Je bent altijd omringt met de meest liefdevolle zielen die je je kunt bedenken. Daarnaast zijn er altijd Engelen en natuurwezens aanwezig om ons heen.

Als het gaat om tweelingzielen, tweelingvlammen, tweelingstralen… het is allemaal hetzelfde. Het gaat om de taak van de desbetreffende ziel en welke afspraken gemaakt zijn tussen jullie.

Het is net welk masker je opzet, of welke functie je op dat moment aanneemt. Uiteindelijk gaat alles om Liefde. Geliefd worden, je geliefd voelen, de Liefde door je heen kunnen laten stromen en de Liefde vooruit sturen. Liefde is dé grootste vorm van groei.

Kun jij jezelf openstellen voor Liefde?

Wat ook van belang is in dit proces, is dat de ziel waar je op dit moment mee verbonden bent even snel wil en kan groeien als jij. Maken jullie allebei even snel sprongen in ontwikkeling en bewustzijn? Dan groeien jullie samen naar een hogere frequentie.

Uiteindelijk maakt het niet uit welke naam je hieraan geeft. Het gaat erom dat je het voelt, dat je je hart open blijft stellen en de liefde door je heen laat stromen en vooruit blijft stuwen. De eeuwige kringloop van liefde mag blijven stromen en jij hebt de taak om hieraan bij te dragen.

Jij bent je eigen zielsliefde en een ieder met jou verbonden is is jouw zielsliefde. Zielenmaatje, tweelingziel, zielsliefde, het maakt niet uit hoe je het noemt. Het is onvoorwaardelijke liefde vanuit de ziel en het gehele universum!

Amanda Lees

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
<span>%d</span> bloggers liken dit: